Vi tillverkar vår pasta varje dag enligt en traditionell syditaliensk recept utan ägg. Alla portioner innehåller 140 gram pasta och du kompletterar din tallrik genom att välja en sås.
Rund kort pasta. Den här kan du i alla fall :)
Lång pasta in form av tjockare spaghetti
Platt och vågig lång pasta
Medel-lång pasta som ser ut som små reppar
Kort vriden pasta
Alla våra såser är hemlagad helt från grunden varje dag. Ring restaurangen och du vill ha extra info om allergier.
Klassik sås med köttfärs och tomat långsamt tillagad i fem timmar. Toppas med parmigiano och basilika.
Krämig sås gjord av pesto ligure och zucchini med färsk salvia och rosmarin. Toppas med mollica tostata (rostad ströbröd med kryddor och persilja), parmigiano, mini-mozzarella och färsk basilika.
Siciliansk tomatsås med vitlök och basilika. Toppas med friterad aubergine och saltad ricottaost.
Krossad San Marzano tomat, peppad guanciale och lite peperoncino eftersmak. Toppas med Pecorino Romano (DOP) ost och extra guanciale.
Vår egen version av en klassisk "cacio e pepe" sås. Krämig pecorino romano ost sås med rostad svart peppar.
Ring restaurangen för info om veckans arancina.
Friterad saffrans risotto boll fylled med nötfärs ragù.
Friterad tomat risotto boll fylled med krämig ost och mozzarella.
Små potatis kroketer med lite ost och persilja. Cirka 8 st per portion.
Äkta traditionell tiramisù. Hemlagad med bara 100% mascarpone ost, ägg, savoiardi kakor och kaffe.
Handgjord traditionell siciliansk cannolo med söt ricotta fyllning.
Dear friends and guests. We suffered a fire inside our little restaurant during the night of the 16th of november. Although the fire was quickly controlled, the material damage is severe and we have no date for reopening yet. Thanks for your support in this difficult moment. We won´t stop fighting to be back as soon as possible.
Peace, love and pasta to you all